ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020-2021

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν πρακτική άσκηση, η οποία στην τρέχουσα περίοδο μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ με μεθόδους εξ αποστάσεως, να υποβάλλουν τα απαραίτητα έντυπα έως τέλος κάθε μήνα για έναρξη 1η του μεθεπόμενου μήνα.

Για έναρξη πρακτικής άσκησης 1η Απριλίου τα απαραίτητα έντυπα θα πρέπει να σταλούν στο mail dsalasidou@uowm.gr το αργότερο έως 28 Φεβρουαρίου.

Για τους μήνες που έχουν περιόδους διακοπών σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Πανεπιστημίου (Πάσχα, καλοκαιρινές διακοπές, Χριστουγέννων), η ημερομηνία αποστολής πρέπει να έχει γίνει κατά πολύ νωρίτερα ώστε να προλάβουν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και η έγκαιρη αποστολή.

Τα απαραίτητα έντυπα είναι:

  1. Αίτηση πρακτικής ΟΑΕΔ
  2. Βεβαίωση αποδοχής ΟΑΕΔ
  3. Υπεύθυνη Δήλωση Φοιτητή

Μετά την αποστολή των ανωτέρω το γραφείο πρακτικής άσκησης θα κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και μετά την έγκριση από το τμήμα και την εκτύπωση όλων των απαραίτητων εντύπων, θα στείλει τον ολοκληρωμένο φάκελο με όλα τα απαραίτητα στον υπεύθυνο επικοινωνίας του φορέα και στη διεύθυνση που αναγράφεται στην αίτηση πρακτικής άσκησης, πριν την έναρξη της πρακτικής άσκησης.

 

Σχετικά Έγγραφα

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΠΡΑΚΤΙΚΗ-ΑΣΚΗΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΑΕΔ με ΑΦΜ

Βεβαίωση-φορέα-ΕΝΑΡΞΗ-(συνέχεια) Π.Α. ΜΕ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ-COVID

Υπεύθυνη-δήλωση-φοιτητή-ΕΝΑΡΞΗ (και συνέχεια) Π.Α. ΜΕ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ-COVID

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email