Έναρξη εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021

Το εαρινό εξάμηνο ξεκινά στις 22/2/2021 και αρχικά θα διδάσκονται μόνο τα μαθήματα που υπάρχουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων τα οποία έχουν όνομα διδάσκοντα κάτω από τον τίτλο του μαθήματος.

Τα μαθήματα, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Οι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του τμήματος καθώς το ωρολόγιο πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με ονόματα διδασκόντων στα μαθήματα που δεν έχουν διδάσκοντα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η διδασκαλία των μαθημάτων αυτών.

Στο κάθε εξάμηνο αναφέρεται ο σύνδεσμος zoom στον οποίο θα πρέπει να συνδέονται οι φοιτητές προκειμένου να παρακολουθούν τα μαθήματα που θα έχουν στην τρέχουσα δήλωση μαθημάτων τους.

Προσοχή, οι δηλώσεις μαθημάτων θα ξεκινήσουν στις 20/2/2021 και θα λήξουν στις 12/3/2021. Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2021 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους εαρινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2020-2021. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το σύστημα https://students.uowm.gr/ θα είναι λειτουργικό, τις εργάσιμες ημέρες από τις 3:00μμ μέχρι και τις 9:00πμ περίπου το πρωί. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι λειτουργικό όλο το 24ωρο.

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα του Εαρινού Εξαμήνου (όσα διδάσκονται κατά την διάρκεια του εαρινού εξαμήνου με εξαίρεση το μάθημα της Αριθμητικής Ανάλυσης ΙΙ που δεν διδάσκεται) και αν κατά την διάρκεια του εξαμήνου αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί εμβόλιμη εξεταστική για τους φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών ή μεγαλύτερο τότε θα ανοίξουν ξανά οι δηλώσεις αποκλειστικά για μαθήματα χειμερινού εξαμήνου για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος.

Οι φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της τελευταίας εξεταστικής μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία στο αντίστοιχο μάθημα που εξετάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021.

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που πραγματοποιήθηκε η δήλωση μαθημάτων τους  ώστε να επαληθεύσουν  ότι έχουν  αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος

Δηλώσεις μαθημάτων πρέπει να κάνουν οι πρωτοετείς φοιτητές, οι μεταβατικοί φοιτητές καθώς και όλοι οι ενεργοί φοιτητές ανεξάρτητα από το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο ανήκουν.

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Σημειώσεις:

Το μάθημα Μαθηματική Ανάλυση Ι είναι αντίστοιχο με το Μαθηματική Ανάλυση

Το μάθημα Αριθμητική Ανάλυση ΙΙ δεν υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων όμως οι φοιτητές που το οφείλουν και έχουν δικαίωμα να το δηλώσουν θα μπορούν να το εξεταστούν (προς το τέλος του εξαμήνου ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν και κάποιες διαλέξεις. Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο eclass του μαθήματος)

Εκτάκτως για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21, το μάθημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ θα διδάσκεται μαζί με τα μαθήματα του 6ου εξαμήνου του προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Ωστόσο, οι πιστωτικές μονάδες (ECTS) του θα καταχωρηθούν κανονικά στο αντίστοιχο μάθημα του 4ου εξαμήνου του προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email