Τελετή ορκωμοσίας εαρινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2020-2021 (Ιουνίου) Τμήματος Πληροφορικής

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία εαρινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2020-2021 του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 3/6/2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 με χρήση του λογισμικού Zoom.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στην ορκωμοσία είναι:
https://zoom.us/my/uowm.g.cs
και το Meeting ID: 489 919 9208

Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο. Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον ΑΕΜ στο τμήμα στην παρακάτω μορφή: Επώνυμο Όνομα (ΑΕΜ) και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από την Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στην τηλεδιάσκεψη.

Την ίδια ημέρα θα σταλεί στους φοιτητές που θα ορκιστούν έντυπο με τον όρκο.

Για λόγους προσωπικών δεδομένων θα πρέπει το φόντο πίσω σας να είναι ουδέτερο (πχ λευκός τοίχος) και να φαίνεται μόνο ο φοιτητής.

Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας.

Η τελετή θα βιντεοσκοπηθεί.

Όποιος από τους φοιτητές που θα ορκιστούν αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα σύνδεσης θα πρέπει εκείνη την στιγμή να καλέσει στο 2467087265.

Εάν κάποιοι από τους φοιτητές αδυνατούν να συμμετέχουν στην τελετή παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα τη γραμματεία με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο cs@uowm.gr

Πρόσκληση
Ενημέρωση Απορρήτου για την Ορκωμοσία εξ αποστάσεως

 

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email