Περίοδος Δηλώσεων Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου για την Εμβόλιμη Εξεταστική του Ιουνίου 2021

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του τμήματος πως θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη εξεταστική τον Ιούνιο του 2021 για μαθήματα μονών (περιττών) εξαμήνων.

Μόνο όσοι φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών ή σε μεγαλύτερο από το 9ο, θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν μαθήματα της χειμερινής περιόδου (μονών εξαμήνων) έως και τις 28/5/2021 και στη συνέχεια να εξεταστούν σε αυτά στην εξεταστική του Ιουνίου του 2021.

Οι φοιτητές θα έχουν δυνατότητα να δηλώσουν μόνο μαθήματα μονών εξαμήνων.

Θα πρέπει να κάνουν δήλωση μόνο όσοι φοιτητές πραγματικά θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις καθώς οι εξετάσεις θα γίνουν εξ αποστάσεως με ιδιαίτερα περιορισμένους πόρους και δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στο τμήμα από άσκοπες δηλώσει μαθημάτων.

 

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στον σύνδεσμο UNIVERSITY STUDENTS SYSTEM (uowm.gr) Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2021 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους εαρινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2020-2021.

Οι φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της τελευταίας εξεταστικής μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία στο αντίστοιχο μάθημα που εξετάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021.

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που πραγματοποιήθηκε η δήλωση μαθημάτων τους  ώστε να επαληθεύσουν  ότι έχουν  αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email