Συμμετοχή φοιτητή του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο 10ο φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής – i2fest

Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Γιωτάκης Αντώνης, υπό την εποπτεία του Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής, Δρ. Φωτιάδη Δημήτρη, συμμετέχει φέτος στο 10ο επετειακό φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής i2fest (http://www.facebook.com/i2fest) που διοργανώνεται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και λαμβάνει χώρα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης».

Στο φεστιβάλ, παρουσιάζεται ένα ψηφιακό κλισιόμετρο (αλφάδι), αποτέλεσμα της διπλωματικής εργασίας του προαναφερθέντα φοιτητή, το οποίο έχει τη δυνατότητα μέτρησης της κλίσης στις 3 διαστάσεις του χώρου, οπτικοακουστική ειδοποίηση, καθώς και άλλες προηγμένες λειτουργίες.

Εκτός από τα εκθέματα, στο φεστιβάλ υλοποιούνται παράλληλες δράσεις και ομιλίες σχετικά με τον τομέα της Τεχνολογίας για όλο τον κόσμο. Μεγάλος αριθμός κόσμου δείχνει το ενδιαφέρον του στις ακαδημαϊκές εργασίες και εξέφρασαν την ικανοποίηση για την ποιότητα και το επίπεδο των Ελληνικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Επίσης καθημερινά, πολλά σχολεία από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση επισκέπτονται το φεστιβάλ και παρακολουθούν τις παρουσιάσεις των ομάδων.

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email