Έναρξη Μαθημάτων ακαδ. έτους 2019-2020 και άλλες πληροφορίες

Τα μαθήματα στο Τμήμα Πληροφορικής ξεκινούν από την Δευτέρα 7/10/2019 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Υπάρχουν δύο αρχεία με ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Στο ένα υπάρχουν τα μαθήματα του προγράμματος του τμήματος Πληροφορικής και το άλλο τα μαθήματα του προγράμματος του πρώην τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως και τις 30/10/2019.

Οι πρωτοετείς φοιτητές δεν χρειάζεται να κάνουν δήλωση μαθημάτων καθώς έχουν ήδη δηλωθεί τα μαθήματά τους από την γραμματεία.

Για τους φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα έως και το ακαδ. έτος 2018-2019 συνεχίζουν να ισχύουν τα όσα προβλεπόταν στον κανονισμό προπτυχιακών σπουδών του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης από τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ θα ισχύουν οι προϋποθέσεις που ίσχυαν έως και τον Απρίλιο του 2019 δηλαδή αυτοί που αναφέρονται στον κανονισμό προπτυχιακών σπουδών του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με την επαναλειτουργία της Ηλεκτρονικής γραμματείας και με την διαδικασία χορήγησης λογαριασμών στους πρωτοετείς φοιτητές.

Υπάρχει πιθανότητα το σύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας να μη λειτουργεί την πρώτη μέρα των δηλώσεων οπότε οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν την δήλωσή τους όταν αποκατασταθεί η λειτουργία της Ηλεκτρονικής Γραμματείας.

Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος καταργούνται οι εξής αλληλουχίες μαθημάτων (αλυσίδες):
Προγραμματισμός Ι -> Προγραμματισμός ΙΙ -> Διαδικτυακές Εφαρμογές
Δίκτυα Υπολογιστών -> Σχεδίαση Δικτύων
Αλγοριθμική -> Αριθμητική Ανάλυση Ι
Αλγοριθμική -> Αριθμητική Ανάλυση ΙΙ

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email