Παράταση περιόδου δηλώσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2023-2024

Η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2023-2024 παρατείνεται από 29/3/2024  έως και την Παρασκευή 5/4/2024 και ώρα 09:00 π.μ..

 

Μετά την αποστολή της δήλωσης μεταβείτε ξανά στην ηλεκτρονική γραμματεία και στα αριστερά «Αιτήσεις->Νέα Αίτηση» επιλέγετε το «Αποδεικτικό Εγγραφής – Δήλωσης», πατάτε το κουμπί «Αποστολή» και μετά μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου με την δήλωση μαθημάτων σας (ελέγξτε τη δήλωση που εμφανίζεται στο αρχείο για το εάν περιέχει όλα τα μαθήματα που δηλώσατε).

Σε περίπτωση που δεν κάνετε λήψη του αρχείου της δήλωσης τη στιγμή που κάνατε αίτηση τότε μπορείτε οποτεδήποτε να μεταβείτε ξανά στην ηλεκτρονική γραμματεία και από το μενού «Αιτήσεις->Κατάσταση Αιτήσεων» μπορείτε να αναζητήσετε και να κρατήσετε αντίγραφο από οποιοδήποτε αρχείο με την δήλωση μαθημάτων που έχετε κάνει.

 

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την ΑΡΧΙΚΉ ανακοίνωση για τις δηλώσεις μαθημάτων για να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες οδηγίες, προϋποθέσεις και περιορισμούς στις δηλώσεις μαθημάτων (πλην της προθεσμίας καθώς αφορούσε τις αρχικές δηλώσεις το διάστημα που αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση).

https://cs.uowm.gr/diloseis-mathimaton-to-earino-examino-akad-etoys-2023/

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email