Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής αρμόδια για :Ανάδειξη εκπροσώπων στα συλλογικά όργανα του Π.Δ.Μ.

Από: Ο.Δ.Ε.                                                                                                                             08/02/2022

 

Έπειτα από την ένσταση  για την εκ’ παραδρομής καταχώριση λάθους επωνύμου υποψηφίου την Τετάρτη 02/02/2022 ώρα 16:31 επί της εκλογικής διαδικασίας ,ως Ο.Δ.Ε. προχωράμε στην ανακοίνωση των αποφάσεων του σώματος για την μαζική ενημέρωση των ψηφοφόρων και των υποψηφίων. Το Ο.Δ.Ε. με γνόμωνα την νομοθεσία ανακοινώνει  ότι :

Βάση άρθρου  4§6 της KΥΑ (ΦΕΚ 5364, τ-Β΄/2021) αναφέρεται καθαρά οτι , το Ο.Δ.Ε. δηλαδή στην περίπτωση μας η 3μελής εφορευτική επιτροπή μπορεί με αιτιολογημένη απόφαση της να ακυρώσει  ή να επαναλάβει την εκλογική διαδικασία. Λαμβάνοντας υπόψη την ένσταση περί καταχώρισης εκ’ παραδρoμής λάθος επωνύμου υποψηφίου ,η οποία μετά  από επικοινωνία με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας,όπου μας  επιβεβαίωσαν οτι δεν είναι δυνατή η οποιαδήποτε ενέργεια επί του ηλεκτρονικού ψηφοδελτίου (επισυναπτόμενο 1), η ένσταση γίνεται δεκτή και αποφασίζουμε σύσσωμα την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας εφόσον η εκλογική διαδικασία είναι επιβεβαιωμένα και επίσημα  άκυρη από την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. (επισυναπτόμενο 2). Μετά από επικοινωνία με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. και βάση άρθρου 3 παράγραφος 5 (ΦΕΚ 5364, τ-Β΄/2021) και όπως ήδη έχει προανακοινωθεί από το Ο.Δ.Ε. ,λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω άρθρο όπου αναγράφει ότι << Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας , εφαρμόζονται οι διατάξεις της παρούσας , κατόπιν ηλεκτρονικής  επικοινωνίας με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. για την διαθεσιμότητα ημερομηνίας διεξαγωγής…>> (επισυναπτόμενο 3), ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/02/2022.

 

Το Ο.Δ.Ε.

Επισυναπτόμενο 1
Επισυναπτόμενο 2
Επισυναπτόμενο 3

Σχετικά Έγγραφα

Ανακοίνωση

Επισυναπτόμενο 1

Επισυναπτόμενο 2

Επισυναπτόμενο 3

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email