Πρόγραμμα παρουσιάσεων πτυχιακών εργασιών χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023

  • Την Δευτέρα 5/12/2022 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Αμπατζίδου Ηλέκτρας με θέμα «ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ 5ης ΓΕΝΙΑΣ». Επιτροπή εξέτασης αποτελούμενη από την κα Ρίζου Ζωή, τον κ. Νικολάου Σπυρίδων και τον κ. Δόση Μιχαήλ.
  • Την Δευτέρα 5/12/2022 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Γεωργάκη Δήμητρας με θέμα «ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ». Επιτροπή εξέτασης αποτελούμενη από τον κ. Δόση Μιχαήλ, τον κ. Βαρδάκα Ιωάννη και τον κ. Δημόκα Νικόλαο.
  • Την Δευτέρα 5/12/2022 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Γκουγκόσια Κωνσταντίνου με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΌΣ  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΌΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ». Επιτροπή εξέτασης αποτελούμενη από τον κ. Δόση Μιχαήλ, τον κ. Βέργαδο Δημήτριο και τον κ. Δημόκα Νικόλαο.
  • Την Δευτέρα 5/12/2022 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Κουσίδη Γεώργιου με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘEΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GPS ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ JAVA». Επιτροπή εξέτασης αποτελούμενη από τον κ. Δόση Μιχαήλ, τον κ. Βέργαδο Δημήτριο και τον κ. Δημόκα Νικόλαο.
  • Την Δευτέρα 5/12/2022 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Σουλεϊμάν Αϊκούτ με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ANDROID». Επιτροπή εξέτασης αποτελούμενη από κ. Βέργαδο Δημήτριο, τον κ. Δόση Μιχαήλ και τον κ. Δημόκα Νικόλαο.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email