Πρόγραμμα εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2020-2021 (Ιουνίου)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος πως οι εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020-2021 (αφορά μόνο τα θεωρητικά μέρη των μαθημάτων) θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας «moodle». Η συμμετοχής τους θα γίνει μέσω του link https://exams.uowm.gr/ χρησιμοποιώντας για την εισαγωγή τους τον ιδρυματικό τους λογαριασμό.

Η εξέταση των Ασκήσεις Πράξεις (ΑΠ – πρώην Εργαστήρια) θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες των διδασκόντων που αναρτώνται στην ηλ. Τάξη του κάθε μαθήματος. Παρακαλείστε να ελέγχετε για ανακοινώσεις τόσο στην παλιά ηλεκτρονική τάξη (https://kastoria.teiwm.gr/edetclass/) του μαθήματος όσο και στη νέα (https://eclass.uowm.gr/)

Το πρόγραμμα των μαθημάτων για την εμβόλιμη εξεταστική αναρτήθηκε στην σελίδα https://cs.uowm.gr/programma-emvolimis-exetastikis-ioynioy-2021/

Για τη διενέργεια των εξετάσεων θα πρέπει να ακολουθηθούν οι παρακάτω οδηγίες:

  1. Εγκατάσταση του προγράμματος Zoom Client (την πρώτη φορά μόνο).
  2. Είσοδος στην πλατφόρμα εξετάσεων ( e-Assessment ) μέσω του ιδρυματικού μας λογαριασμού (σύνδεσμος στην αρχή της σελίδας).
  3. Επιλογή του μαθήματος για εξέταση από τη λίστα των μαθημάτων μας.
  4. Άνοιγμα της εικονικής αίθουσας ΖΟΟΜ από τον αντίστοιχο σύνδεσμο του μαθήματος για τη διαδικασία ταυτοποίησης.
  5. Άνοιγμα του συνδέσμου «Ταυτοποίηση χρήστη», προβολή και αποδοχή του κώδικα δεοντολογίας, εισαγωγή κωδικού (τον κωδικό τον δίνει ο καθηγητής κατά την έναρξη της εξέτασης).
  6. Μετά την επιτυχή διαδικασία ταυτοποίησης η εξέταση του μαθήματος μπορεί να ξεκινήσει.

Προσοχή!
Για την συμμετοχή σας στην εξ αποστάσεως εξέταση, θα πρέπει να διαθέτετε τα στοιχεία πρόσβασης του Ιδρυματικού σας Λογαριασμού ⧉ URegister

Πρόγραμμα Εξετάσεων Προγράμματος Σπουδών Πληροφορικής

Πρόγραμμα Εξετάσεων Προγράμματος Σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής

 

Κοινοποιήστε:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email
Font size
Colors