Παρουσιάσεις Πτυχιακών Εργασιών 29/5

  • Την Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Σολομωνίδη Κωνσταντίνου με θέμα «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ 5ης ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ». Επιτροπή εξέτασης: Ρίζου Ζωή, Βέργαδος Δημήτριος, Νικολάου Σπυρίδων.
  • Την Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητών Βλαχόπουλου Ιωάννη και Παλτσίδη Αντώνιου με θέμα «SMART CITIES: Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Επιτροπή εξέτασης: Ρίζου Ζωή, Βέργαδος Δημήτριος, Νικολάου Σπυρίδων.
  • Την Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Τριανταφύλλου Βιργινίας με θέμα «ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΣΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ». Επιτροπή εξέτασης: Ρίζου Ζωή, Βέργαδος Δημήτριος, Νικολάου Σπυρίδων.
  • Την Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 09:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Τσιρανίδη Δημήτριου με θέμα «ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ MATLAB». Επιτροπή εξέτασης: Καλογηράτου Ζαχαρούλα, Τουλόπουλος Ιωάννης, Σίσιας Γεώργιος.
  • Τη Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 13:00-13:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Ρόμπου Ευστράτιου με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Unity 3D, ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ». Επιτροπή εξέτασης: Νικολάου Σπυρίδων, Βέργαδος Δημήτριος, Σίσιας Γεώργιος.
  • Τη Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 13:30-14:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Λαγόπουλου Απόστολου με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ». Επιτροπή εξέτασης: Σίσιας Γεώργιος, Βέργαδος Δημήτριος, Νικολάου Σπυρίδων.Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).
  • Τη Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητών Κοσμίδη Παύλου και Απέργη Φίλιππου με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΩΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ». Επιτροπή εξέτασης: Βέργαδος Δημήτριος, Δημόκας Νικόλαος και Νικολάου Σπυρίδων.
  • Τη Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Αντωναρίδου Μαρίας με θέμα «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ MATLAB, PYTHON ΚΑΙ C++». Επιτροπή εξέτασης: Δημόκας Νικόλαος, Βέργαδος Δημήτριος και Βαρδάκας Ιωάννης.
  • Τη Δευτέρα 29/5/2023 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Φούντα Χριστίνας με θέμα «ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ VIDEO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΤΚΥΑ 5G». Επιτροπή εξέτασης: Βέργαδος Δημήτριος, Βαρδάκας Ιωάννης και Δημόκας Νικόλαος.Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).
Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email