Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών 1/7/2024

Τη Δευτέρα 15/7/2024 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Μουσουλή Θωμά με θέμα «ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑΣ DESKTOP ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΌΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ».

Επιτροπή εξέτασης: κ. Φωτιάδης Δημήτριος, κα. Καλογηράτου Ζαχαρούλα, κ. Μονοβασίλης Θεόδωρος.

 

Τη Δευτέρα 1/7/2024 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Κότσαρη Παναγιώτημε θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ UNITY».

Επιτροπή εξέτασης: κ. Δόσης Μιχαήλ, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Νικολάου Σπυρίδων.

 

Τη Δευτέρα 1/7/2024 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Τσιτσιπάλη Άγγελου με θέμα «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».

Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Δημόκας Νικόλαος.

 

Τη Δευτέρα 1/7/2024 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Τσιαμούρη Μιχαήλ με θέμα «ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ VAPT (VULNERABILITY ASSESSSMENT AND PENETRATION TESTING) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ANDROID ΚΑΙ IOS».

Επιτροπή εξέτασης: κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης.

 

Τη Δευτέρα 1/7/2024 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Aliu Mateo με θέμα «ΜΕΛΕΤΗ ΑΛΓΟΡΙΘΜΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ/ΦΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ».

Επιτροπή εξέτασης: κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης, κ. Βέργαδος Δημήτριος

 

Τη Δευτέρα 1/7/2024 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Παρίσση Δημήτριου με θέμα «ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 6ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ».

Επιτροπή εξέτασης: κ. Βαρδάκας Ιωάννης, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Δημόκας Νικόλαος

 

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email