Παράταση Περιόδου Δηλώσεων Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2022-2023 (κανονικής και εμβόλιμης εξεταστικής)

Παρατείνεται η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων έως και την Παρασκευή 31/3/2023 και ώρα 14:00.

  1. Μόνο όσοι φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στο 9ο ή μεγαλύτερο εξάμηνο σπουδών από 24/3/2023 έως και τις 31/3/2023 και ώρα 14:00 θα μπορούν να προσθέσουν στις δηλώσεις Εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023 μαθήματα που διδάσκονται στην χειμερινή περίοδο. Τα μαθήματα που θα τα προσθέσουν στις δηλώσεις τους οι φοιτητές θα μπορέσουν να τα εξεταστούν στην εξεταστική του Ιουνίου 2023 (εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023). Οι φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της τελευταίας εξεταστικής (Φεβρουαρίου 2023) μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία σε αυτά.
  2. Η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2022-2023 παρατείνεται από 24/3/2023 μέχρι και 31/3/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2023 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους εαρινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2022-2023.

Το σύστημα https://students.uowm.gr/ θα είναι λειτουργικό όλο το 24ωρο. Συνιστάται στους φοιτητές του Τμήματος να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το συντομότερο δυνατό δήλωση μαθημάτων και εάν στην πορεία αποφασίσουν να την τροποποιήσουν θα μπορούν έως και 31/3/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα μαθήματα με κωδικό …-ΠΔΕ αφορούν μόνο φοιτητές που έχουν ενταχθεί στο ειδικό πρόγραμμα για την απόκτηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (λεπτομέρειες για το πρόγραμμα απόκτησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας θα βρείτε στον σύνδεσμο https://cs.uowm.gr/apoktisi-paidagogikis-didaktikis-eparkeias-energoys-foitites-tmimatos/ ) είναι διαθέσιμα προς δήλωση. Εάν οι φοιτητές λόγω του περιορισμού των 9 μαθημάτων δεν έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν τα μαθήματα της ΠΔΕ στη δήλωση μαθημάτων τους, τότε μπορούν να κάνουν αίτηση στην ηλεκτρονική γραμματεία έως και τις 31/3/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 και στις παρατηρήσεις να αναφέρουν τα μαθήματα της ΠΔΕ που επιθυμούν να δηλωθούν από το προσωπικό της γραμματείας. Υπενθυμίζουμε τους φοιτητές του Τμήματος που έχουν ενταχθεί στο ειδικό πρόγραμμα για την απόκτηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας πως σύμφωνα με τα άρθρα 99 και 456 του Ν.4957/2022 (ΦΕΚ 141/21-7-2022 τ.Α’) «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Α.Ε.Ι. με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις» τα ειδικά προγράμματα για την απόκτηση της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας καταργούνται στις 31/8/2023. Δεν υπάρχει δυνατότητα ένταξης νέων φοιτητών στο ειδικό πρόγραμμα για την απόκτηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με την δήλωση μαθημάτων ΠΔΕ ενημερώστε άμεσα τη γραμματεία και πριν την λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων.

Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 1ο έως και 8ο εξάμηνο σπουδών μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα του Εαρινού Εξαμήνου (όσα διδάσκονται κατά την διάρκεια του Εαρινού εξαμήνου).

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που χρησιμοποιήθηκε για τη δήλωση μαθημάτων τους  ώστε να επαληθεύσουν  ότι έχουν  αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος https://students.uowm.gr/

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα κάνουν δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023 μόνοι τους μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας.

Δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να κάνουν τόσο οι μεταβατικοί φοιτητές όσο και όλοι οι ενεργοί φοιτητές ανεξάρτητα από το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο ανήκουν.

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

 

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email