Ορκωμοσία μέσω τηλεδιάσκεψης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το εαρινό ακαδημαϊκό του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom (από απόσταση) στις 5/6/2020 και μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν καταθέσει ήδη αίτηση για ορκωμοσία.

  • Υποχρεωτικά οι φοιτητές θα πρέπει να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr του Γραφείου Διασύνδεσης ««ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ;» Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο Αποφοίτων».
  • Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του Ιδρύματος και η απόδειξη παραλαβής από την εταιρεία courier θα επισυναφτεί στο βιβλίο ορκωμοσίας των Τμημάτων.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ώρα καθώς και τον σύνδεσμος μέσω του οποίου θα μπορούν οι φοιτητές να συνδεθούν για να συμμετέχουν στην ορκωμοσία. Όποιος από τους φοιτητές που έχουν ήδη κάνει αίτηση για ορκωμοσία δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτή να ενημερώσει έως και τις 20/5/2020 τη γραμματεία με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο cs@uowm.gr

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email