Ιδρυματικοί λογαριασμοί πρωτοετών (Χορήγηση Πιστοποιητικών, Ηλεκτρονική Γραμματεία, Ηλεκτρονική Τάξη, E-mail, Πάσο, Εύδοξος )

Ενημερώνουμε τους φοιτητές πως για την απόκτηση ιδρυματικών λογαριασμών θα πρέπει να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναφέρει.

Οδηγίες Νέους Φοιτητές | Τμήμα Μηχανοργάνωσης/Πληροφορικής – Τμήμα Δικτύων (uowm.gr)

 

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως η Ηλεκτρονική Γραμματείαe-classemailΕύδοξοςΑκαδημαϊκή Ταυτότητα κ.λπ.)

 

Αιτήσεις για χορήγηση πιστοποιητικών θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας (https://students.uowm.gr/login.asp) με τα στοιχεία του ιδρυματικού λογαριασμού του φοιτητή (Αφού συνδεθείτε στην υπηρεσία της ηλεκτρονικής γραμματείας, στο αριστερό μενού επιλέγετε Αιτήσεις-> Νέα αίτηση και στο πεδίο Σημειώσεις περιγράφετε σύντομα το πιστοποιητικό που αιτείστε καθώς και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας αποσταλεί το πιστοποιητικό). Στην ίδια υπηρεσία μπορεί ο φοιτητής να δηλώσει μαθήματα σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του τμήματος (για το χειμερινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους  2021-2022 θα καταχωρηθούν οι δηλώσεις από το προσωπικό της γραμματείας για τους φοιτητές με έτος εισαγωγής 2021-2022) και να δει τις βαθμολογίες του στα μαθήματα που έχει εξεταστεί.

 

Απόκτηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας: Από το Ακαδ. Έτος 2021-2022 θα ξεκινήσει να παρέχεται στους φοιτητές ειδικό πρόγραμμα σπουδών που θα χορηγεί Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια. Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και ο τρόπος ένταξης στο ειδικό αυτό πρόγραμμα σπουδών υπάρχει στην ανακοίνωση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://cs.uowm.gr/apoktisi-paidagogikis-didaktikis-eparkeias-energoys-foitites-tmimatos/

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email