Επείγουσα Ανακοίνωση

Σε εφαρμογή της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με την οποία η Π.Ε. Καστοριάς εντάσσεται στο επίπεδο 4 των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού και σύμφωνα με το άρθρο 1 του ΦΕΚ 4484/τ. Β/ 11-10-2020, ενημερώνουμε τα μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας ότι έως και την 5η Νοεμβρίου 2020 και για τα Τμήματα που εδρεύουν στην πόλη της Καστοριάς ισχύουν τα παρακάτω:

 

  1. Η διδασκαλία των μαθημάτων θα συνεχίσει να διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο με τηλεκπαίδευση
  1. Η επίσκεψη στη γραμματεία του τμήματος θα πραγματοποιείται μόνο με ραντεβού (η συνεννόηση θα γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)
  2. Πιστοποιητικά θα χορηγούνται μόνο με αίτηση στην ηλεκτρονική γραμματεία* ή σε κάποιο ΚΕΠ της περιοχής του φοιτητή (όχι με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  3. Οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν από Δευτέρα 26/10/2020 να κάνουν αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών στην ηλεκτρονική γραμματεία* (ακολουθούν οδηγίες για την υποβολή αίτησης στην ηλεκτρονική γραμματεία).

 

*Για την υποβολή αίτησης στην ηλεκτρονική γραμματεία θα πρέπει οι φοιτητές να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία (https://students.uowm.gr/login.asp). Θα μεταβείτε στις «Αιτήσεις» (αριστερά) -> «Νέα Αίτηση», θα επιλέξετε το πιστοποιητικό που θέλετε να σας χορηγηθεί -> στις «Σημειώσεις» συμπληρώνετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία επιθυμείτε να σας σταλεί το πιστοποιητικό και εάν κρίνετε απαραίτητη κάποια σημείωση  προσθέτετε στο ίδιο πεδίο επιπλέον περιγραφή στο αίτημά σας. Αγνοήστε το πεδίο «Τρόπος παραλαβής»

 

Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, παραμένουμε ασφαλείς.

 

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email