Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Ετους 2020-2021

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος πως η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων είναι από τις 12/10/2020 έως και τις 25/10/2020.

Οι φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν. Στην εξεταστική του Φεβρουαρίου θα μπορούν οι φοιτητές να λάβουν μέρος σε εξετάσεις μόνο για μαθήματα που έχουν στη δήλωσή τους.

Διαθέσιμα για δήλωση θα είναι μόνο τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου που διδάσκονται καθώς επίσης και η Αλγοριθμική και τα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης. Εάν τις προσεχείς μέρες αποφασίσει η Συνέλευση του Τμήματος για πιθανή εξέταση στην εξεταστική του Φεβρουαρίου μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου για τους επί πτυχίο φοιτητές τότε θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση για τροποποίηση της δήλωσής τους. Έχει τροποποιηθεί το πρόγραμμα σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. η τροποποίηση θα αναρτηθεί στις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Όσοι φοιτητές όφειλαν εργαστηριακό μέρος μαθήματος θα δηλώσουν το αντίστοιχο μάθημα το οποίο θα είναι πλέον ασκήσεις πράξεις (-ΑΠ)

Μετά την υποβολή της δήλωσης θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά για να ελέγξετε εάν έχει καταχωρηθεί η δήλωσή σας (Δηλώσεις->Προβολή).

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email