Διάλεξη με τίτλο: “Εικονικοποίηση των Δικτυακών Λειτουργιών (T-NOVA & SPHINX)

Τη Δευτέρα 21-12-2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον συνάδελφο – ερευνητή Ευάγγελου Κ. Μαρκάκη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Η διάλεξη θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στη διεύθυνση: https://zoom.us/my/uowm.cs4
Η διάλεξη έχει τίτλο: “Εικονικοποίηση των Δικτυακών Λειτουργιών (T-NOVA & SPHINX)”.
Περιληπτικά η διάλεξη αφορά την Εικονικοποίηση των Δικτυακών Λειτουργιών (Network Functions Virtualisation – NFV) που αποτελεί σήμερα μια από τις ταχύτερα αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, αποτελώντας ένα από τους κύριους πυλώνες της 5ης Γενιάς υποδομών (5G infrastructures). Στόχος αυτής της τεχνολογίας είναι η μεταφορά/μετατροπή συγκεκριμένων δικτυακών λειτουργιών οι οποίες παραδοσιακά εκτελούνται από εξειδικευμένο εξοπλισμό (hardware) σε εικονικές υπολογιστικές υποδομές (virtual infrastructures), στις οποίες αναπτύσσονται ως στοιχεία ενός λογισμικού.
Σε όσους ενδιαφέρονται θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, αφού ταυτοποιηθούν (φοιτ. ταυτότητα), όπως περίπου στις εξετάσεις, λίγο πριν την έναρξη και ως την ώρα 12:10. Το όνομα που θα χρησιμοποιήσουν στην τηλεδιάσκεψη να είναι το ονοματεπώνυμό τους και ο ΑΜ τους, δεν είναι απαραίτητο να έχουν ανοιχτή την κάμερα κατά τη διάρκεια της διάλεξης, μπορούν να την κλείσουν μετά την ταυτοποίηση τους.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Τασκασαπλίδης

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email