Ανακοίνωση για ορκωμοσία της 18/12/2020 του Τμήματος Πληροφορικής

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 18/12/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 με χρήση του λογισμικού Zoom.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στην ορκωμοσία είναι:
https://zoom.us/my/uowm.g.cs
και το Meeting ID: 489 919 9208

Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο. Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον ΑΕΜ στο τμήμα στην παρακάτω μορφή: Επώνυμο Όνομα (ΑΕΜ) και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από την Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στην τηλεδιάσκεψη.

Στις 17/12/2020 το μεσημέρι θα σταλεί στους φοιτητές που θα ορκιστούν έντυπο με τον όρκο.

Για λόγους προσωπικών δεδομένων θα πρέπει το φόντο πίσω σας να είναι ουδέτερο (πχ λευκός τοίχος) και να φαίνεται μόνο ο φοιτητής.

Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας.

Η τελετή θα βιντεοσκοπηθεί.

Όποιος από τους φοιτητές που θα ορκιστούν αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα σύνδεσης θα πρέπει εκείνη την στιγμή να καλέσει στο 2467087265.

Πρόσκληση
Ενημέρωση Απορρήτου για την Ορκωμοσία εξ αποστάσεως

Κοινοποιήστε:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email
Font size
Colors