Δελτίο Τύπου για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Προγραμματισμού IEEEXtreme 17.0

Το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά ανακοινώνει την επιτυχημένη συμμετοχή των μελών του στον 24ώρο παγκόσμιο διαγωνισμό προγραμματισμού IEEEXtreme17. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις πρώτες πρωινές ώρες (03:00) του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023 και συμμετείχαν 3 ομάδες που απαρτίζονταν συνολικά από 7 φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ο διαγωνισμός ΙΕΕΕXtreme οργανώνεται από το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE) και αποτελεί μια ευκαιρία για φοιτητές από όλον τον κόσμο να ανταγωνιστούν και να λύσουν προκλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών πεδίων. Αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους και ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς στον τομέα της τεχνολογίας συγκεντρώνοντας φοιτητές από όλο τον κόσμο για μια απαιτητική  πρόκληση.

Οι Ομάδες συμμετείχαν στον διαγωνισμό υπό την επίβλεψη του κ. Άγγελου Μιχάλα, Καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις τόσο στην Πανελλήνια όσο και στην Διεθνή κατάταξη.  

  • BitBenders: Γιάννης Κέπας, Παναγιώτης Παπαντώνης, Νίκος Σβάρνας.
  • DebugDragons: Στέφανος Καλούλης, Απόστολος Κυργίδης.
  • BaldGeeksUnited: Χρήστος Αναστασίου, Πολυχρόνης Κωτσιόπουλος.

Τέλος, τα μέλη του Φοιτητικού Παραρτήματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Δημήτριο Βέργαδο, Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής για την παραχώρηση του Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιών, Δικτύων και Κατανεμημένων Συστημάτων για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Γιάννης Κέπας

IEEEXtreme 17.0 Ambassador

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email