Πρακτική Άσκηση και Θέσεις εργασίας στην OTS” στο Τμήμα Πληροφορικής του ΠΔΜ στην Καστοριά

Η εταιρεία πληροφορικής OTS σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει, την Πέμπτη 23/11/2023 και ώρα 10:00 πμ, ημερίδα γνωριμίας με τίτλο “Πρακτική Άσκηση και Θέσεις εργασίας στην OTS“.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση μας στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την εταιρεία μας, τις θέσεις εργασίας και Πρακτικής στην ομάδα μας, καθώς και να θέσετε όποιες απορίες ή ερωτήσεις έχετε. Η παρουσίαση μας θα έχει διάρκεια 1 ώρα. Μετά το τέλος αυτής, θα πραγματοποιήσουμε συνεντεύξεις γνωριμίας, διάρκειας περίπου 10 λεπτών, με όσους και όσες ενδιαφέρονται για Πρακτική Άσκηση στο γραφείο μας στην Κοζάνη. Οι συμμετέχοντες που θα αξιολογηθούν θετικά σε αυτό το πρώτο στάδιο, θα συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής Πρακτικής που ακολουθούμε στην OTS.

Για την ομαλή οργάνωση και διεξαγωγή των συνεντεύξεων μας, σας προτείνουμε να κλείσετε τη προσωπική σας συνέντευξη, συμπληρώνοντας τη συγκεκριμένη φόρμα:

https://forms.office.com/e/5ZUcetSHuz,

Λίγα λόγια για την OTS:

 

Η OTS είναι μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του software development. Με 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Εθνικά Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Η OTS αξιοποιώντας την 30χρονη εμπειρία της και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει αναδειχθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που παράλληλα διαθέτει την “φρεσκάδα” και την καινοτομία μιας start-up, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα state-of-the-art, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της.

 

Στην OTS αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία

 

Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα

 

Θέτουμε υψηλούς στόχους

 

Μαθαίνουμε συνεχώς

 

Εκπαιδευόμαστε, μελετάμε, γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα

 

Είμαστε ευέλικτοι

 

Καινοτομούμε

 

Μα πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας, να δημιουργούμε θετικές εμπειρίες και να ξεπερνούμε τις προσδοκίες τους.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για την εταιρεία μας, το έργο μας, την ομάδα μας και τις ευκαιρίες εξέλιξης σε αυτήν.

 

Μέχρι τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ots.gr και να μας ακολουθήσετε στα social media:

 

LinkedIn

Facebook

Instagram ots.gr

Instagram OTS Life

Twitter

 

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email