Πτυχιακές Εργασίες Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2020-2021

Διαδικασία ανάθεσης – ανανέωσης – ακύρωσης – πτυχιακών εργασιών

Λίστα Θεμάτων

Δικαίωμα

Δικαίωμα  εκπόνησης πτυχιακής εργασίας έχουν οι σπουδαστές του Τμήματος που βρίσκονται χρονολογικά στο 8ο εξάμηνο σπουδών τους και οφείλουν μέχρι 5 μαθήματα του προγράμματος σπουδών τους εκ των οποίων το ένα μόνο μπορεί να είναι μάθημα ειδικότητας.

Διαδικασία

Για να αναλάβει ο φοιτητής θέμα πτυχιακής εργασίας θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον καθηγητή με τον οποίο επιθυμεί να συνεργαστεί και αφού συμφωνήσουν στην από κοινού συνεργασία για εκπόνηση της Πτυχιακής εργασίας να συμπληρώνει την αίτηση  και την προωθεί στον καθηγητή με τον οποίο θα συνεργαστεί ο οποίος στη συνέχεια θα προωθήσει την αίτηση του φοιτητή στη Γραμματεία του Τμήματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cs@uowm.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο σε μορφή με κατάληξη  .doc ή .pdf

Σε όσους φοιτητές έχει ήδη ανατεθεί θέμα και θέλουν να αναλάβουν άλλο θέμα πτυχιακής εργασίας θα πρέπει να καταθέσουν εκτός από την αίτηση ανάθεσης και αίτηση ακύρωσης της παλιάς τους εργασίας.

Τα θέματα είναι ενδεικτικά οπότε οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν και με διδάσκοντες που δεν έχουν αναρτήσει θέματα.

Προθεσμίες

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη γραμματεία του τμήματος μέχρι και τις 20/11/2020.

Έως τις 20/11/2020 θα γίνονται δεκτές και αιτήσεις για ανανέωση θέματος, ακύρωση θέματος ή αλλαγή επιβλέποντα Καθηγητή πτυχιακής εργασίας (αίτηση). Η Διαδικασία υποβολής των αιτήσεων (για ανανέωση θέματος, ακύρωση θέματος ή αλλαγή επιβλέποντα Καθηγητή) είναι ίδια με αυτή που αναφέρετε παραπάνω για τις αναθέσεις.

Τα e-mail των διδασκόντων μπορείτε να τα αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://ds.uowm.gr/

Σύμφωνα με απόφαση της συνέλευσης του Τμήματος ισχύουν και τα κάτωθι:

Οι φοιτητές που είχαν επιβλέποντα πτυχιακής εργασία ο οποίος δεν απασχολείται πλέον στο τμήμα τότε εάν ο επιβλέπων καθηγητής της εργασίας του δεν δέχεται να συνεχίσει την επίβλεψη της, ο φοιτητής θα αναζητά νέο επιβλέποντα από αυτούς που απασχολούνται εκείνη την περίοδο στο τμήμα ο οποίος να δέχεται να τον υποστηρίξει, διαφορετικά θα πρέπει να αναλαμβάνει  νέο θέμα πτυχιακής εργασίας με νέο επιβλέποντα καθηγητή.

Για την αλλαγή επίβλεψης οι φοιτητές θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση αλλαγής επιβλέποντος στη γραμματεία η οποία θα καταχωρείται στο σύστημα χωρίς απόφαση της συνέλευσης καθώς το θέμα θα έχει ήδη ανατεθεί στον φοιτητή με προηγούμενη απόφαση.

 

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email