Παρουσιάσεις Πτυχιακών

  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνου – Αλέξανδρου με θέμα «ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (IoT). ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ IoT». Επιτροπή εξέτασης: κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης.
  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 15:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Καραγιάννη Κωνσταντίνου με θέμα «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης.
  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Καλκίτσα Βασίλειου με θέμα «ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ 5G ΚΑΙ 6G». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης, κ. Νικολάου Σπυρίδων.
  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Κτενίδη Βασίλειου με θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ UNITY ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Σίσιας Γεώργιος.
  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Πάντου Θωμά με θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ iOS ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Νικολάου Σπυρίδων.
  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Γερού Παρασκευή με θέμα «ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Νικολάου Σπυρίδων.
  • Τη Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Γεωργιάδη Κωνσταντίνου με θέμα «ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ – ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Σινάτκας Ιωάννης, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Φωτιάδης Δημήτριος.
  • Την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Χαραλαμπίδη Θεόδωρου με θέμα «ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΝΕΥΡΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Σινάτκας Ιωάννης, κ. Φωτιάδης Δημήτριος, κ. Σταμπουλτζής Μιχαήλ

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email