Ορκωμοσία χειμερινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2021-2022

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που θα ορκιστούν στις 16/12/2021 πως η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης τελετή στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΠΔΜ στην Καστοριά και ώρα 12:00μμ.

 

Κάθε φοιτητής θα πρέπει να δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση 2 άτομα (προσκεκλημένοι) που θα τον συνοδεύουν στην τελετή ορκωμοσίας έως και την Κυριακή 5/12/2021.

 

Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να αναγράφει: Δηλώνω υπεύθυνα πως τα 2 άτομα που θα με συνοδεύσουν στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Πληροφορικής του ΠΔΜ στην Καστοριά την Πέμπτη 16/12/2021 είναι ο/η____ του____ και ο/η_____ του.

 

Εάν κάποιος φοιτητής δεν θα συνοδεύεται από άτομο τότε ο φοιτητής θα αναφέρει στην υπεύθυνη δήλωση το εξής: Δηλώνω υπεύθυνα πως δεν θα συνοδεύομαι από κάποιο άτομο στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Πληροφορικής του ΠΔΜ στην Καστοριά την Πέμπτη 16/12/2021

 

Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να εκδοθεί μέσω της πλατφόρμας του govgr που είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

 

Oι ανωτέρω υπεύθυνες δηλώσεις θα σταλούν από τους φοιτητές στην γραμματεία του Τμήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (cs@uowm.gr) έως την Κυριακή 5/12/2021

Οι φοιτητές και οι συνοδοί τους θα πρέπει να δηλωθούν ως επισκέπτες στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ (Πρόσβαση σε χώρους Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α.-> Είμαι επισκέπτης-τρια σε Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α.) την Τετάρτη 15/12/2021 έως και τις 15:00 το μεσημέρι.

 

Η υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων από την πλευρά των αποφοίτων θα πραγματοποιείται κατά την είσοδο στον χώρο διεξαγωγής της ορκωμοσίας και όχι στις Γραμματείες των Τμημάτων.

 

Στους χώρους καθώς και στην είσοδο και έξοδο διεξαγωγής των τελετών ορκωμοσίας θα υπάρχουν σε ευδιάκριτο σημείο αντισηπτικά διαλύματα χεριών.

 

Οι απόφοιτοι και οι συγγενείς τους οδηγούνται απευθείας στον χώρο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας, χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους εντός του κτηρίου.

 

Η είσοδος και η έξοδος των παρευρισκόμενων θα είναι διαφορετική (όπου αυτό είναι εφικτό).

 

Οι απόφοιτοι και οι προσκεκλημένοι αυτών θα πρέπει να κάθονται στο χώρο διεξαγωγής των τελετών ορκωμοσιών ανά τρία άτομα και με ενδιάμεση απόσταση 2 κενά καθίσματα.

 

Η επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών συνοδευόμενα από επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης θα πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Κατά την είσοδο στο χώρο τελετής της ορκωμοσίας θα γίνεται έλεγχος των παρευρισκόμενων παραβάλλοντας τα ονόματα με την υπάρχουσα, σε αλφαβητική σειρά, λίστα καταγραφής τους.

 

Οι χαιρετισμοί των αρμοδίων αρχών και η κεντρική ομιλία της τελετής να μην υπερβαίνουν τα 5 λεπτά σε διάρκεια, εκάστη.

 

Ο αριθμός των προσκεκλημένων που δύναται ο κάθε απόφοιτος να φέρει στην τελετή δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 2 εντός της αίθουσας.

 

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων αποφοίτων και συγγενών στις τελετές ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθούν στα Μεγάλα Αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου στα Κοίλα Κοζάνης, στα Γρεβενά και στην Καστοριά δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 120.

 

Στον χώρο τέλεσης της ορκωμοσίας υποχρεούνται άπαντες να είναι καθήμενοι.

 

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους, τόσο κατά τη διάρκεια των τελετών ορκωμοσίας όσο και κατά τη λήψη φωτογραφιών εκτός της αίθουσας.

 

Οι απόφοιτοι δεν θα φορούν τηβέννους για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email