Έναρξη Μαθημάτων -Ωρολόγιο Πρόγραμμα – Δηλώσεις μαθημάτων ακαδ. έτους 2022-2023

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023 θα ξεκινήσουν στις 10/10/2022.

 

Τα μαθήματα,  θα πραγματοποιούνται δια ζώσης σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2022-2023.

Αρχικά θα διεξάγονται μόνο τα μαθήματα που στο ωρολόγιο πρόγραμμα δίπλα στον τίτλο του μαθήματος υπάρχει όνομα διδάσκοντα. Σύντομα, με νεότερη ανακοίνωση, θα συμπληρωθεί το πρόγραμμα με διδάσκοντες και θα ξεκινήσει και η διδασκαλία και των υπολοίπων μαθημάτων.

Επιπλέον, κάποια μαθήματα που δεν υπάρχουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα θα συμπληρωθούν στην πορεία και θα ξεκινήσει η διδασκαλία τους με νεότερη ανακοίνωση.

Η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2022-2023 είναι από 3/10/2022 μέχρι και 31/10/2022.

Για τους πρωτοετείς φοιτητές θα γίνει δήλωση μαθημάτων Α χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023 αυτόματα από το προσωπικό της γραμματείας χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια από τους πρωτοετείς φοιτητές.

Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2023 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους χειμερινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2022-2023. Το σύστημα https://students.uowm.gr/ θα είναι λειτουργικό όλο το 24ωρο. Συνιστάται στους φοιτητές του Τμήματος να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το συντομότερο δυνατό δήλωση μαθημάτων και εάν στην πορεία αποφασίσουν να την τροποποιήσουν θα μπορούν έως και 31/10/2022.

Τα μαθήματα με κωδικό …-ΠΔΕ αφορούν μόνο φοιτητές που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα για την απόκτηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (λεπτομέρειες για το πρόγραμμα απόκτησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας θα βρείτε στον σύνδεσμο https://cs.uowm.gr/apoktisi-paidagogikis-didaktikis-eparkeias-energoys-foitites-tmimatos/ ). Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη του ειδικού προγράμματος και τις εκκρεμείς αιτήσεις για ένταξη στο ειδικό αυτό πρόγραμμα καθώς σύμφωνα με τα άρθρα 99 και 456 του Ν.4957/2022 (ΦΕΚ 141/21-7-2022 τ.Α’) «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Α.Ε.Ι. με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις» τα ειδικά προγράμματα για την απόκτηση της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας καταργούνται στις 31/8/2023

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου (όσα διδάσκονται κατά την διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου).

Οι φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της τελευταίας εξεταστικής (Σεπτεμβρίου 2022) μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία σε αυτά.

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που χρησιμοποιήθηκε για τη δήλωση μαθημάτων τους  ώστε να επαληθεύσουν  ότι έχουν  αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος https://students.uowm.gr/

Οι πρωτοετείς φοιτητές (έτος εισαγωγής 2022-2023) θα πρέπει να υποβάλλουν μόνοι τους την δήλωση μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2022-2023 όταν θα ανακοινωθεί η περίοδος δηλώσεων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2022-2023.

Δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να κάνουν τόσο οι μεταβατικοί φοιτητές όσο και όλοι οι ενεργοί φοιτητές ανεξάρτητα από το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο ανήκουν.

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Σχετικά Αρχεία

Πρόγραμμα

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email