Αναθέσεις πτυχιακών εργασιών χειμερινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2020-2021

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος πως έχουν ανατεθεί θέματα πτυχιακών εργασιών κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. Έτους 2020-2021 όπως αυτές παρουσιάζονται στο Αρχείο.

Οι ανωτέρω φοιτητές δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση ανανέωσης στο εαρινό εξάμηνο σπουδών αλλά μπορούν να καταθέσουν αίτηση παρουσίασης εφόσον η εργασία τους είναι έτοιμη και το εγκρίνει ο επιβλέπων καθηγητής τους (η διαδικασία για τις παρουσιάσεις θα αναρτηθεί το προσεχές διάστημα σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος).

 

Εάν κάποιος φοιτητής θέλει να αλλάξει επιβλέπων καθηγητή στο θέμα του γιατί ο καθηγητής με τον οποίο ανέλαβαν το θέμα πλέον δεν εργάζεται στο τμήμα μας και δεν δέχεται να τον υποστηρίξει από εδώ και στο εξής, τότε μπορεί να καταθέσουν Αίτηση αλλαγής επίβλεψης Πτυχιακής Εργασίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Τμήματος στην διαδρομή Τμήμα->Έντυπα. Η διαδικασία για την αλλαγή επίβλεψης είναι η εξής: ο φοιτητής βρίσκει κάποιον διδάσκοντα του Τμήματος ο οποίος απασχολείται στο τμήμα στο τρέχον εξάμηνο σπουδών, επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εάν μπορεί να αναλάβει να τον επιβλέψει. Εάν συμφωνήσουν τότε ο νέος επιβλέπων καθηγητής θα πρέπει να διαβιβάσει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη γραμματεία την ανωτέρω Αίτηση που θα του έχει στείλει ο φοιτητής συμπληρωμένη.

 

Το θέμα της πτυχιακής δεν είναι εφικτό να αλλάξει με διαδικασία αλλαγής επίβλεψης παρά μόνο ο καθηγητής που θα επιβλέπει την εργασία που έχει ήδη ανατεθεί.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ 2020-2021 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Συνολικό

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email