Παρουσίαση Δράσεων Φοιτητικών Ομάδων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση Δράσεων Φοιτητικών Ομάδων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας”]Οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου (IEΕE, ESN, Θεατρική και Μουσική Ομάδα) θα διοργανώσουν την εκδήλωση “Welcome Day” στο Campus του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών. Κάθε ομάδα θα έχει το δικό της περίπτερο, ενημερώνοντας τους φοιτητές για το περιεχόμενο, τους στόχους και τις επερχόμενες δράσεις της.

 

WELCOME DAY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 02/10/2024

ΩΡΑ: 09:00 -14:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: CAMPUS ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Α’ ΚΤΗΡΙΟ

 

Θα διοργανωθεί, επίσης, ένας κύκλος δράσεων από κάθε φοιτητική ομάδα/σύλλογο κατά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, προκειμένου οι φοιτητές να δουν τις ομάδες σε δράση και να ενημερωθούν αναλυτικά για αυτές. Ενδεικτικά κάποιες από αυτές τις επιπρόσθετες δράσεις:

  • ΙΕΕΕ: θα διοργανώσει το IEEE Day, όπου θα γιορταστούν τα 12 χρόνια από την ίδρυση του φοιτητικού παραρτήματος στην πόλη της Καστοριάς καθώς και τα 140 χρόνια από την ίδρυση του οργανισμού του IEEE. Στις εκδηλώσεις αυτές θα παρουσιαστούν τα έργα των φοιτητών και τα επιτεύγματά τους κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2023-2024.

IEEE Day

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/10/2024

ΕΝΑΡΞΗ: 17:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Αίθουσα Β11

Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: ieeesbkastoria@uowm.gr

Ιστοσελίδα: https://ieeesb.cs.uowm.gr

Facebook: IEEE Student Branch University of Western Macedonia, Kastoria

Instagram: @ieeesbkastoria

 

  • Μουσική Ομάδα: Θα διοργανώσει, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της γιορτής ίδρυσης της Μουσικής Ομάδας, μια βραδιά Open Mic για το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών και για την ενθάρρυνση της συμμετοχής τους στην ανερχόμενη Μουσική Ομάδα του Πανεπιστημίου. Στην εκδήλωση αυτή, προσκαλούνται οι φοιτητές με μουσικό υπόβαθρο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να γίνουν μέρος της μουσικής κοινότητας.

 

OPEN MIC NIGHT

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/10/2024

ΕΝΑΡΞΗ: 20:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΑΜΟΥΘ

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: mofkastorias@gmail.com

Συντονίστρια: Πονηρού Άρτεμις, 6942829147

Ιστοσελίδα: https://mousikikast24.github.io/

Facebook: Μουσική Ομάδα Καστοριάς

Instagram: @mousiki_kastorias

 

  • Θεατρική Ομάδα – ΘΕΟΦΚ: Θα διοργανώσει, μεταξύ άλλων, μια συνάντηση ανοιχτή στα μέλη του πανεπιστημίου όπου οι συμμετέχοντες θα παίξουν θεατροπαιχνίδια και θα εκτελέσουν θεατρικές ασκήσεις με στόχο την γνωριμία και την ανάδειξη του εαυτού τους, καλωσορίζοντας παράλληλα τους πρωτοετείς φοιτητές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν με το επεξεργασμένο θεατρικό κείμενο «Γελώντας Άγρια» του Κρίστοφερ Ντουράνγκ. Η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής της δράσης θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: theatrikikastoria@gmail.com

Συντονιστής: Καπλανίδης Νίκος, 6943801691

Facebook: Θεατρική Καστοριάς

Instagram: @theatriki.kast

 

  • ESN WESTERN MACEDONIA: Θα διοργανώσει ένα ενημερωτικό περίπτερο στο οποίο οι πρωτοετείς φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον σύλλογο μας, να μάθουν για τις δρράσεις του και να μιλήσουν με ενεργά μέλη. Παράλληλα, θα οργανωθούν παιχνίδια γνώσεων σχετικά με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και μικρά διαδραστικά παιχνίδια τα οποία θα έχουν σκοπό να φέρουν τους πρωτοετείς φοιτητές σε μία πρώτη επαφή με το πρόγραμμα Erasmus+. Η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής της δράσης θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Instagram: @esn.westernmacedonia

 

Σχετικά Έγγραφα

ΔΤ Παρουσίαση Δράσεων Φοιτητικών Ομάδων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email