Καλωσόρισμα νεοεισαχθέντων φοιτητών ακαδ. έτους 2024-2025

Αγαπητοί φοιτητές, Αγαπητές φοιτήτριες,

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί καλωσόρισμα πρωτοετών και ενημέρωση για το Τμήμα και τις Σπουδές σας στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά (μόνο δια ζώσης).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής και το προσωπικό της βιβλιοθήκης θα υποδεχθούν και θα ενημερώσουν τους πρωτοετείς φοιτητές για το Τμήμα, το Πρόγραμμα Σπουδών και τις Εκπαιδευτικές και Διοικητικές διαδικασίες.

Το πρώτο μάθημα για τους πρωτοετείς θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και καλή πρόοδο!

Πρόσβαση
https://cs.uowm.gr/archiki-selida/contact/

Όσοι πρωτοετείς δεν έχουν στείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ανακοίνωσε το Τμήμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες

οι πρωτοετείς φοιτητές 2024-2025, θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Τμήματος, έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 (ημερομηνία αποστολής του φακέλου, όχι άφιξής του στη γραμματεία) τα παρακάτω:

  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του φοιτητή
  • Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας του φοιτητή
  • Υπεύθυνη δήλωση με τη πλήρη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του φοιτητή και στοιχεία επικοινωνίας (Νομός, Πόλη, ΤΚ., Οδός, Αριθμός, τηλ επικοινωνίας κινητό και σταθερό, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου)
  • Για τους άρρενες εισαχθέντες μόνο: Πιστοποιητικό γέννησης του φοιτητή (ή άλλο δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου αρρένων)
  • βεβαίωση, ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου (αφορά μόνο την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης)

Όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν και αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος τα ανωτέρω δικαιολογητικά.

Η ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής των εγγράφων βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Δείτε εδώ

Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες είτε από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης και τη διαδικασία χορήγησης ακαδημαϊκής ταυτότητας (ΠΑΣΟ) θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την χορήγηση Βεβαίωσης εγγραφής/σπουδών των πρωτοετών.

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email