Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών

• Την Τετάρτη 2/10/2024 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Τσιάντα Χρυσοβαλάντου με θέμα «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ R». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βασιλειάδης Γεώργιος, κ. Τουλόπουλος Ιωάννης, κ. Βέργαδος Δημήτριος.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 9:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Τσοπουριάν Νταβίντ με θέμα «ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΟΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 9:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Μπαμπούλη Δημήτριου με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ANDROID (ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ), ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝ». Επιτροπή εξέτασης: : κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Βέργαδος Δημήτριος.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Παπαγεωργίου Νικόλαος – Δομίνικος με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Νικολάου Σπυρίδων, κ. Τουλόπουλος Ιωάννης.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Καμπαδάκη Ελισσάβετ με θέμα «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης, κ. Τουλόπουλος Ιωάννης.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Κώτσια Αριστούλας με θέμα «Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Σινάτκας Ιωάννης, κ. κ. Βαρδάκας Ιωάννης.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Μπατίλα Δήμητρα με θέμα «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης, κ. Βέργαδος Δημήτριος.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητριών Αλεξίου Άννας και Τρεμοπούλου Ηλέκτρας με θέμα «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης.

• Την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Νταούκα Μαρία με θέμα «ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΣΥΣΤΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ SMART-GRID». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Τουλόπουλος Ιωάννης.

• Την Τετάρτη 16/10/2024 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Πασσιά Ευθύμιου με θέμα «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΕ PDF ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΡΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Σινάτκας Ιωάννης, κ. Φωτιάδης Δημήτριος, κ. Σταμπουλτζής Μιχαήλ.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email