Παρουσιάσεις Διπλωματικών 20/5

  • Τη Δευτέρα 20/5/2024 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητών Κιουλτζοπούλου Ελένης και Ταραμανλή Βασίλειου με θέμα «ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Δόσης Μιχαήλ, κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Καρβούνης Ευάγγελος.
  • Τη Δευτέρα 20/5/2024 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητών Ευκαρπίδη Πολυχρόνη και Νούσιου Αθανάσιου με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ANDROID STUDIO Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Βέργαδος Δημήτριος, κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Βαρδάκας Ιωάννης.
  • Τη Δευτέρα 20/5/2024 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Καπουσίζη Οδυσσέως με θέμα «ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΒΙΟΣΗΜΑΤΩΝ. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΌ. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ». Επιτροπή εξέτασης: κ. Δημόκας Νικόλαος, κ. Φωτιάδης Δημήτριος, κ. Βέργαδος Δημήτριος
Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email