Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών των φοιτητών Μανωλά, Σταμλόγλου, Αλή-Όγλου και Δημήτρη Γεωργιάδη

Πρόγραμμα παρουσιάσεων πτυχιακών εργασιών των φοιτητών Μανωλά, Σταμλόγλου και Αλή-Όγλου

  • Την Πέμπτη 19/1/2023 και ώρα 16:15 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητών Μανωλά Αριστείδη και Σταμλόγλου Νικόλαου με θέμα «ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΙΧΝΗΛΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ». Επιτροπή εξέτασης παρουσίασης αποτελούμενη από τον κ. Δημόκα Νικόλαο, τον κ. Βαρδάκα Ιωάννη και τον κ. Βέργαδο Δημήτριο.
  • Την Πέμπτη 19/1/2023 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Αλή-Όγλου Μουσταφά με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Unity 3D ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ C#, ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ». Επιτροπή εξέτασης παρουσίασης αποτελούμενη από τον κ. Νικολάου Σπυρίδων, τον κ. Δημόκα Νικόλαο και τον κ. Βαρδάκα Ιωάννη.
  • Την Πέμπτη 19/1/2023 και ώρα 16:45 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή  Δημήτρη Γεωργιάδη με θέμα “Υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής με τεχνολογίες REST API, Laravel, και Javascript” Επιτροπή εξέτασης παρουσίασης αποτελούμενη από τον κ. Νικολάου Σπυρίδων, τον κ. Δημόκα Νικόλαο και τον Βέργαδο Δημήτριο.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού ή στην Β12 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email