Δηλώσεις μαθημάτων εμβόλιμης εξεταστικής Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022 και πρόγραμμα εξετάσεων

Οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του τμήματος πως θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη εξεταστική τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2022 για μαθήματα ζυγών (άρτιων) εξαμήνων.

Μόνο όσοι φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών ή σε μεγαλύτερο από το 9ο, θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν μαθήματα της εαρινής περιόδου (ζυγών εξαμήνων) έως και τις 20/1/2022 και στη συνέχεια να εξεταστούν σε αυτά στην εξεταστική του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2022.

Οι φοιτητές θα έχουν δυνατότητα να δηλώσουν μόνο μαθήματα ζυγών εξαμήνων.

Θα πρέπει να κάνουν δήλωση μόνο όσοι φοιτητές πραγματικά θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις καθώς οι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης με ιδιαίτερα περιορισμένους πόρους και δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στο τμήμα από άσκοπες δηλώσει μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στον σύνδεσμο UNIVERSITY STUDENTS SYSTEM (uowm.gr) Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2022 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους χειμερινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2021-2022.

Αν υπάρχουν φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου 2021 μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία στο αντίστοιχο μάθημα που εξετάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021.

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της προαναφερθείσας περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που πραγματοποιήθηκε η δήλωση μαθημάτων τους  ώστε να επαληθεύσουν  ότι έχουν  αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) (έγγραφο με αριθμ. 2293/Ζ1/10-1-2022) όλοι οι φοιτητές που προσέρχονται στο Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α. για τη συμμετοχή τους σε γραπτές ή προφορικές εξετάσεις υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass (https://edupass.gov.gr), εάν δεν έχουν ήδη υποβάλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου, ενώ τονίζεται ότι η απουσία τους λόγω νόσησης τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass.

 

Σχετικά Έγγραφα

exams_21_22_XE_emb

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon

1 thought on “Δηλώσεις μαθημάτων εμβόλιμης εξεταστικής Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022 και πρόγραμμα εξετάσεων

Comments are closed.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email