Παράταση δηλώσεων μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2021-2022 (Τελευταία)

Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος παρατείνεται η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων έως και την 1/5/2022

Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη παράταση δηλώσεων για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2021-2022.

Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2022 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους εαρινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2021-2022. Το σύστημα https://students.uowm.gr/ θα είναι λειτουργικό όλο το 24ωρο.

Τα μαθήματα με κωδικό …-ΠΔΕ αφορούν μόνο φοιτητές που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα για την απόκτηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (λεπτομέρειες για το πρόγραμμα απόκτησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας θα βρείτε στον σύνδεσμο https://cs.uowm.gr/apoktisi-paidagogikis-didaktikis-eparkeias-energoys-foitites-tmimatos/ )

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα του Εαρινού Εξαμήνου (όσα διδάσκονται κατά την διάρκεια του εαρινού εξαμήνου) και αν κατά την διάρκεια του εξαμήνου αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί εμβόλιμη εξεταστική για τους φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών ή μεγαλύτερο τότε θα ανοίξουν ξανά οι δηλώσεις αποκλειστικά για μαθήματα χειμερινού εξαμήνου για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος.

Κατ’ εξαίρεση οι Μεταβατικοί Φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν το μάθημα Προηγμένες Αρχιτεκτονικές του Χειμερινού Εξαμήνου.

Οι φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της τελευταίας εξεταστικής μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία στο αντίστοιχο μάθημα που εξετάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2022.

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που πραγματοποιήθηκε για τη δήλωση μαθημάτων τους ώστε να επαληθεύσουν ότι έχουν αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος https://students.uowm.gr/

Οι πρωτοετείς φοιτητές (έτος εισαγωγής 2021-2022) θα πρέπει να υποβάλλουν μόνοι τους την δήλωση μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2021-2022.

Δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να κάνουν τόσο οι μεταβατικοί φοιτητές όσο και όλοι οι ενεργοί φοιτητές ανεξάρτητα από το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο ανήκουν.

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

 

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email