Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 – Δημιουργία εξεταστικού κέντρου για φοιτητές χωρίς τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας προτίθεται να δημιουργήσει ένα εξεταστικό κέντρο στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών επί της οδού Μπακόλα και Σιαλβέρα στην πόλη της Κοζάνης για όλους τους φοιτητές του Ιδρύματος που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Όσοι φοιτητές δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορούν να προσέρχονται στο παραπάνω εξεταστικό κέντρο στις αντίστοιχες ημέρες και ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων του Τμήματός τους, αρκεί να συμπληρώσουν τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά (tacadthem@uowm.qr) στο Τμήμα Ακαδημαϊκών Θεμάτων μέχρι την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 και ώρα 24:00.

Η είσοδος στις εξετάσεις θα επιτρέπεται με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ή αστυνομικής ταυτότητας και με την απλή επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση. Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν φέρει μαζί του τη χειρόγραφη δήλωση δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον ίδιο τον εξεταζόμενο.

Σχετικά Έγγραφα

ΥΠ_ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Χειρόγραφη δήλωση αρνητικού test

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email