Ωρολόγιο πρόγραμμα – Ανακοίνωση έναρξης μαθημάτων – Δηλώσεις Μαθημάτων

To χειμερινό εξάμηνο ξεκινά στις 11/10/2021 και αρχικά θα διδάσκονται μόνο τα μαθήματα που υπάρχουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων τα οποία έχουν όνομα διδάσκοντα δίπλα από τον τίτλο του μαθήματος.

Τα μαθήματα,  θα πραγματοποιούνται δια ζώσης.

Οι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του τμήματος καθώς το ωρολόγιο πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με μαθήματα και ονόματα διδασκόντων στα μαθήματα που δεν έχουν διδάσκοντα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η διδασκαλία των μαθημάτων αυτών.

Προσοχή, οι δηλώσεις μαθημάτων θα ξεκινήσουν 1/10/2021 και θα λήξουν στις 31/10/2021. Μετά την λήξη των δηλώσεων καμία αλλαγή δεν θα επιτρέπεται στις δηλώσεις των φοιτητών. Οι φοιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2022 σε μαθήματα που δεν θα έχουν στην δήλωση μαθημάτων τους χειμερινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2021-2022. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το σύστημα https://students.uowm.gr/ θα είναι λειτουργικό, τις εργάσιμες ημέρες από τις 3:00μμ μέχρι και τις 9:00πμ περίπου το πρωί. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι λειτουργικό όλο το 24ωρο.

Τα μαθήματα με κωδικό …-ΠΔΕ αφορούν μόνο φοιτητές που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα για την απόκτηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (λεπτομέρειες για το πρόγραμμα απόκτησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας θα βρείτε στον σύνδεσμο https://cs.uowm.gr/apoktisi-paidagogikis-didaktikis-eparkeias-energoys-foitites-tmimatos/ )

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου (όσα διδάσκονται κατά την διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου) και αν κατά την διάρκεια του εξαμήνου αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί εμβόλιμη εξεταστική για τους φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών ή μεγαλύτερο τότε θα ανοίξουν ξανά οι δηλώσεις αποκλειστικά για μαθήματα εαρινού εξαμήνου για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος.

Οι φοιτητές που περιμένουν αποτελέσματα μαθημάτων της τελευταίας εξεταστικής μπορούν να δηλώσουν αυτά τα μαθήματα τα οποία έχουν εξεταστεί και δεν έχουν αποτελέσματα και αυτά θα αφαιρεθούν αυτόματα από τις δηλώσεις τους εάν καταχωρηθεί προβιβάσιμη βαθμολογία στο αντίστοιχο μάθημα που εξετάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021.

Επιτρέπεται η τροποποίηση των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί εντός της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές καλό θα ήταν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική γραμματεία από μια άλλη συσκευή από αυτή που πραγματοποιήθηκε η δήλωση μαθημάτων τους  ώστε να επαληθεύσουν  ότι έχουν  αποστείλει την δήλωσή τους και έχει καταχωρηθεί στις δηλώσεις τους.

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία πριν την καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του Τμήματος https://students.uowm.gr/

Για τους πρωτοετείς φοιτητές (έτος εισαγωγής 2021-2022) θα γίνει δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου  αυτόματα από την γραμματεία χωρίς κάποια ενέργεια από τους φοιτητές.

Δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να κάνουν τόσο οι μεταβατικοί φοιτητές όσο και όλοι οι ενεργοί φοιτητές ανεξάρτητα από το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο ανήκουν.

Υπενθυμίζουμε στους ενεργούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. πως το πρόγραμμα σπουδών τους έχει τροποποιηθεί (αφορά κυρίως τα πρώην εργαστηριακά μέρη μεικτών μαθημάτων που έχουν γίνει ασκήσεις πράξεις) και την τροποποίηση του μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στη διαδρομή Φοιτητικά->Πληροφορίες για φοιτητές του πρώην Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.->Τροποποίηση προγράμματος σπουδών του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Σημειώσεις:

Τα μαθήματα Αλγοριθμική και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης δεν θα υπάρχουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων όμως οι φοιτητές που τα οφείλουν και έχουν δικαίωμα να τα δηλώσουν θα μπορούν να τα εξεταστούν (προς το τέλος του εξαμήνου ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν και κάποιες διαλέξεις. Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο eclass του κάθε μαθήματος)

Τα μαθήματα Προηγμένες Αρχιτεκτονικές και Συστήματα αναμονής δεν θα υπάρχουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων όμως οι φοιτητές που τα έχουν δηλώσει στο παρελθόν, τα εξετάστηκαν και έχουν αποτύχει στις εξετάσει των μαθημάτων αυτών, θα έχουν δικαίωμα να τα δηλώσουν και θα μπορούν να τα εξεταστούν (Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο eclass του κάθε μαθήματος)

Κοινοποιήστε:
error
fb-share-icon
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow by Email